08-02-10

Partnerwalk in Tongeren 20km

Dag Bloggertjes,

Hier jullie verslaggever van dienst: Tidou. Yep, ik kom hier weer wat neerpoten over mijn voorbije weekend samen met mijn baasjes.

Zaterdag mocht ik mee met baasje, zoals jullie al konden lezen in 't vorige postje, die 27 km in mijn pootjes, weten jullie 't nog? En mocht iemand zich ongerust maken, neen, heb er geen lastigheden aan over gehouden, mijn pootjes kunnen dat gerust aan hoor!
's Avonds was ik wel moe'kes, maar mijn baasjes moesten nog de deur uit, dus had ik het huis voor mij alleen, kon ik mij lekker nestelen in de zetel, mag dat niet van de baasjes, maar als ze niet thuis zijn... Zij denken dan dat ik waakhond ben...

Eigenlijk was ik wel veel liever mee gegaan met de baasjes zaterdagavond, maar zij zeiden weeral is dat de uitnodiging alleen voor hen telden. Puff... geloof er nikske van, want weet ge waar ze naar toe mochten gaan? Naar een receptie van www.wandelgazette.be , omdat die mensen achter die site vaak de foto's gebruiken van onze wandelingen. Awel, hoor ik daar dan ook niet bij? Ik wandel toch steeds mee én zorg ook voor vermaak op de foto's eh!!! Bleek dan achteraf een receptie te zijn met ne hele diner, puff... Dat wou ik ook wel se!!! Lekkere scampiekes, vleesekes met frietjes en ijscreme met chocoladesauske, jammmmmieeeeeeee!!! Maar ge moet niet denken dat de baasjes mij ook maar een heel klein beetje meegebracht hebben se. Als ik vrouwtje moet geloven, waren er wel enkele mensen die mijn blogje nogal bestoeften se, leuk om te horen, maar zou in't vervolg liever zelf de mooie woorden (en hapjes) in ontvangst nemen eh vrouwtje!!!

Gelukkig hebben ze het toch een beetje goed gemaakt, zondag op stap met baasje en vrouwtje, oef gelukkig is vrouwtje mee, want anders alleen met baasjes, da's nogal TEMPO zulle!!!
We trokken naar de oudste stad van ons landje, Tongeren. Alwaar de baasjes  hun beste beentjes en ik mijn vier beste pootjes hebben gestrekt voor het goede doel. De opbrengst van de "Partnerwalk", ging volledig naar "Belgisch Geleide Honden". 't Werd een mooie, afwisselende wandeling doorheen Tongeren, zo'n 20km lang. En ja, we hebben den Ambiorix ook gezien!!!

Op aandrang van mij, extra sponsoring van 't vrouwtje:
DSCN1526

Het parcour:
DSCN1525

DSCN1528

DSCN1532

DSCN1541

DSCN1547

DSCN1546

DSCN1556

DSCN1560

DSCN1562

DSCN1565

DSCN1580

DSCN1574

En dit was ooit???
DSCN1569

En dan een blitsbezoek aan de stad:
DSCN1582

DSCN1584

DSCN1586

En morgen heb ik weer geluk, baasjes zijn thuis dus: wandelen! In Ingelmunster en 't word spannend, want mss zien we bloggenoot Diesel!
Pootje voor iedereen,
Tidou

Commentaren

ahaaaaaaaaaaaa tidou, jij was hele kortbij ons dan ;-)
als je nog eens naar tongeren komt wandel je maar meteen tot bij truiden, dare wonen wij!

mooie foto's zenne, en een fijne week verder.

Gepost door: Prins & Gizmo en Chantal | 08-02-10

Reageren op dit commentaar

Je zal vandaag een toffe wandeldag hebben denk ik, want het is bere koud en jij hebt je pelsenjaske altijd aan hé !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 09-02-10

Reageren op dit commentaar

Tidou,
Als ze nog eens een foto van je willen trekken dan loop je a)ofwel weg b)draai je je met je achterste naar de camera. Zolang ze je niet meenemen op zo een lekker diner moet je in staking gaan. Dat is gewoon niet eerlijk.
Dikke poot van Sloeberken

Gepost door: Leen | 09-02-10

Reageren op dit commentaar

Zo een plezant postje weer! Ik ben benieuwd hoe je ontmoeting met Dieselke was. Ik hoop dat het mooie foto's oplevert. Ik kom straks al eens zien hoor.

Gepost door: Anne | 09-02-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.