09-02-10

Ingelmunster, 18km

Baasjes eh! 't Is allemaal hun schuld! De "luiwammes"... Puff...
Ik vorige nacht bijna geen oogjes dicht gedaan omdat ik zo'n beetje heel nieuwschierig was om mijn blogvriendje Diesel te zien op de wandeltocht van vandaag maar dank zij mijn baasjes heb ik hem niet gezien!
Die twee zijn gisterenavond weeral is zonder mij weg geweest en ja, 't was weer beetje laat eh en daardoor konden die twee luiaards niet op tijd uit hun beddeke vanmorgen! Daardoor zijn we dan een half uur te laat op de tocht toegekomen en ja, Diesel zal al weggeweest zijn eh! Kunnen hem nikske kwalijk nemen, maar mijn baasjes... Ze gaan mij toch wel heel veel lekkers moeten geven om dit terug goed te maken hoor!
De wandeling zelf werd er eentje van 18km, de langste afstand die vandaag kon gewandeld worden. Gelukkig dat m'n baasjes wel beetje op hun tanden hebben gebeten, want bij de start was het ijzig koud. Allee, ik heb er geen lastjes van hoor, hoe kouder hoe liever, maar de baasjes... Ze moeten zichzelf nogal induffelen se, kijk maar is hoe vrouwtje der bij loopt, onherkenbaar:
DSCN1601

Na een aantal kilometers komen de baasjes gelukkig op temperatuur en eens het zonneke erdoor kwam, was het helemaal een aangenaam wandelweertje!
Nu is't een paar dagen rust op wandelgebied dan toch, want als we naar de weermannetjes en vrouwtjes luisteren hangt er drie dagen lang sneeuw in de lucht, dat zou pas weer de max zijn!!!
Fotokes op baasjes blog:
http://jeroen-en-kristel.skynetblogs.be

Dikke winterpoot,
Tidou

Commentaren

Overslapen? Dat zijn toch krakken he. Laat je dan maar extra fotograferen in de sneeuw. Groetjes.

Gepost door: Anne | 09-02-10

Reageren op dit commentaar

En wij maar wachten en wachten, nee nee. 't was te koud om stil te staan. Doen gelijk ik als ze te lang slapen, beginnen janken en blaffen. 't Vrouwke is rap uit haar beddeke dan. Pootje Diesel

Gepost door: Diesel | 09-02-10

Reageren op dit commentaar

Ben je zeker dat dat je vrouwtje is :-)
In het vervolg je wekkertje zetten Tidou en niet ophouden met blaffen.
Dikke sneeuwpoot van Sloeberken

Gepost door: Leen | 10-02-10

Reageren op dit commentaar

Ja met zonnetje valt het mee maar verder is het maar koud buiten.

Gepost door: Vicky en Sammy | 10-02-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.