12-02-10

Sneeuwellende

Dag Bloggertjes,

In het begin van de winter was het toch veel leuker dan nu hoor! Want de eerste keer sneeuw en dan wilt iedereen naar buiten, wandelen en spelen in de sneeuw, nikske dat leuker lijkt! Ikke ook se, "stekezot" van dat witte goedje! Maar nu is de lol er toch al een beetje af se... Pas op, vind sneeuw nog steeds superleuk, maar 't vrouwtje precies niet meer. In't begin van de winter was elke vrije moment goed om te gaan wandelen, ook al was't maar kort maar nu... Verse sneeuw en wij blijven binnen! Erg! 't Is te koud voor madam om buiten te gaan spelen... Puff... Niet leuk se!!! Hopelijk blijft de sneeuw nog liggen tot zondag, dan gaan we wandel in Ruddervoorde voor een goeie 20km.

En dat vrouwtje beetje hare buik vol heeft van sneeuw is goed te begrijpen! Woensdag, de dag die in de geschiedenisboeken ingaat als de dag met de ergste file ooit, heeft vrouwtje ook gevloekt hoor! Twee uur heeft ze er over gedaan om een goeie 9km af te leggen om naar het werk te gaan. Resultaat: grandioos te laat, langer moeten werken en het ergste vanal: mijn beloofde wandeling werd afgelast omdat het te laat werd!!! Puff... dan  heb ik ook liever een lentezonneke en dat we wat meer buiten komen se!!!  

Fijn weekend aan alle bloggertjes!!!
Tidou

20:01 Gepost door Kristel in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Tja, vrouwtjes en baasjes zien die supertoffe sneeuw precies niet zoals wij dat zien hé ? Maar dat is ook het geval op andere punten vind ik hoor ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 13-02-10

Reageren op dit commentaar

Ons vroutje was zo slim om woensdag ons baasje naar de dierenwinkel te sturen. 20 minuutjes rijden is 't normaal en nu stond hij er ook 2 uur. En rarara wie er deze keer naar zijn voeten kreeg ?

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 14-02-10

Reageren op dit commentaar

Van hetzelfde hier. Baasjes zijn de sneeuw ook beu. Eigenlijk ik ook een beetje , het is tijd voor iets anders, ik weet wel niet wat er nu komt...

Gepost door: Diesel | 14-02-10

Reageren op dit commentaar

Zolang ze hier thuis niet buiten moeten met de auto is het genieten maar vanaf morgen is het terug werkendag dus ...
Maar ik blijf er toch nog van genieten want ik blijf lekker thuis hè.
Dikke poot van Sloeberken

Gepost door: Leen | 14-02-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.