17-02-10

Nachtmerrie!!!

Mijn baasjes zijn mij beu... Ze willen van mij vanaf... Ze willen niet langer meer voor mij zorgen, ze zijn mij liever kwijt dan rijk...
Dus ik word verkocht, op zoek naar nieuwe baasjes. Mijn baasjes brengen mij naar de winkel, naar den Brico, kweetet... NIet echt een winkel waar je hondjes verkoopt maar soit...

Daar zit ik dan, eenzaam tussen de verfpotten, borstel, planken, vijzen en hamers met een bordje rond mijn nek: Te Koop.
Ik zie mijn baasjes de zaak verlaten, nooit zie ik ze nog terug. Zie vrouwtje een klein traantje wegpinken maar toch laat ze mij achter!

Twee dagen later krijgt vrouwtje wroeging, ze wil weten hoe het met me gaat en keert terug naar den Brico. Tuurlijk ben ik al verkocht! Vrouwtje smeekt de baas van de winkel om het adres van wie mij kocht, ze wil mij terug... Oef gelukkig! Maar de man weigert alle info door te geven, iets met recht op privacy of zoiets...

En dan... Schiet ik wakker! Oef, 't was maar een rare droom. Ik zit in mijn mandje achterin de auto. Ah ja, wij zijn net gaan wandelen en nu op de terug weg naar huis.
Maar de auto staat stil, ik kijk naar buiten. WE STAAN OP DE PARKING VAN DEN BRICO! Ohnee... Ze zouden toch niet echt?!?!
Oef... wat een opluchting, ik zie mijn baasjes den brico buitenkomen met verfpotten, borstels en bloembakken. Ze stappen de auto in en rijden, samen met mij, naar huis. Gelukkig was dit alles maar een hele rare droom!!!

Pootje,
Tidou

15:46 Gepost door Kristel in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

prachtig geschreven wel een rare droom die gelukkig niet war was

Gepost door: daemske | 17-02-10

Reageren op dit commentaar

oei , oei , het is inderdaad maar een rare droom , gelukkig is het maar een droom !!!!!
dikke knuffel van ons .

Gepost door: roef & oika | 17-02-10

Reageren op dit commentaar

Oef !! want anders had ik vrouwtje hier stande pede de auto in geduwd en waren we richting Brico gereden en hadden we je komen "redden" !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 17-02-10

Reageren op dit commentaar

Gelukkig was het maar een droom he!

Gepost door: Eline en Tibo | 17-02-10

Reageren op dit commentaar

Je baasjes zouden dat nooit overleven Tidou, de mijne ook niet. Soms zegt mijn vrouwke wel eens als ik weer iets uitgespookt heb dat ze mij aan het groot vuil gaat buiten zetten, maar ze komen daar bij ons niet meer achter dus ....
Groetjes en dikke poot van Sloeberken

Gepost door: Leen | 18-02-10

Reageren op dit commentaar

Ocharme sukkel...daar zouden wij ook niet goed van zijn hoor. Gelukkig was het maar een droom hihihi...

Gepost door: Flor & Beau | 18-02-10

Reageren op dit commentaar

Dromen zijn bedrog hoor venteke! En trouwens, jouw vrouwke en baasje kunnen nie zonder jou zunne!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 20-02-10

Reageren op dit commentaar

Dat hondjes ook zulke enge dromen kunnen hebben wist ik niet. Ik zie wel de pootjes trekken als jullie slapen, maar dacht altijd dat dat meer een droom over een poes of een stel kippen was.
Tidou, sterkte met wat je misschien nog meer gaat dromen!

Gepost door: Arnold | 21-02-10

Reageren op dit commentaar

Amaai Tido, wist niet dat je zo eng kon dromen, maar jouw baasjes kennende en de vele opwekkende reacties horende, over jou, kan ik moeilijk geloven dat ze zonder jou verder kunnen gaan!! Droom nu maar es van jullie mooie tochten samen he! Groetjes en warme knuffel, Anny en Chris.Everbeek.

Gepost door: Anny en Chris | 21-02-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.