22-04-10

Groene poten

Dag bloggertjes,

Baasje had gisteren een dagje verlof en hij had beloofd om samen met mij heel vroeg te starten op marching in Zottegem. Zag dat al helemaal zitten, zo'n wandelingske van 21 km, maar meneer geraakten toch niet uit zijn bed zekerst!!! Later gaan wandelen zat er niet in, want vrouwtje moest dan de auto hebben en wij geraakten hier niet meer weg, precies ook zo'n situatie gelijk bij de vliegers vorige week, wij zaten ook vast in ons eigen huisje!!!

's Middags was vrouwtje er weer wel en toen hebben mijn baasjes iets heel leuk gedaan! Ze zijn naar het tuincentrum geweest en toen mocht ik meehelpen in de tuin, jaja, ik ben echt een hondje met groene poten!!!

Vind het wel heel fijn dat de baasjes nu nog wat extra bloemetjes en plantjes gezet hebben, is altijd fijner om dan buiten mijn plasje te moeten gaan doen eh!
Enige nadeel is, dat ik nu nog niet direkt alleen ne hele dag in de tuin mag blijven, ze willen mij eerst wat in het oog houden... PUff... Alsof ik die plantjes iets zou misdoen....


Zaterdag word het dan ook ongetwijfeld een heel leuke dag, want dan gaat de berner-sennen wandeling door in Beernem, we zijn al met 12! Ik hoop wel dat er ook wat mannelijke berners tussen zitten, want tot nu toe ken ik enkele de vrouwen en 't is algemeen geweten dat ik niet zo van de vrouwen moet weten se... Zal mijn pelske maar schoon leggen zeker, ge kunt nooit weten dat er nu toch een teefke is dat mijn hartje steelt....
Groene poot,
Tidou

07:53 Gepost door Kristel in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

dat boompje zal toch een beetje klein zijn voor jouw om een plasje tegen te doen, t'zal direct verdrinken...-))

Gepost door: Diesel | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

Een mooie tuinfoto. Meehelpen is altijd leuk he.Toen ik wakker werd dacht ik dat jullie al goed aan 't wandelen waren. Maar ik ben al benieuwd voor zondag se. Dat zal wat zijn met zoveel Berners.

Gepost door: Anne | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

Ah de Bernerwandeling is vandaag. Ik had me vergist. Ik kijk al uit naar het verslagje en de
fotokes. Ik denk aan jullie.

Gepost door: Anne | 24-04-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.