26-04-10

Bernerwandeling 24/04/2010

Dag Bloggertjes allemaal,

Vorige zaterdag was dus de wandeling waar mijn baasjes zo hard naar uitkeken. Neen, deze keer niet met de wandelclub en ook niet om heel veel kilometerkes te vreten, maar om op stap te gaan met mij, samen met nog andere baasjes en hun berner. Goh, 't was nogal een bekijks se. We wandelden in het domein Lippensgoed/Bulskampveld in Beernem, de mensen die de groep met zeven schatjes van berners zag afkomen wisten niet waar eerst te kijken, ja, wat wilt ge, zoveel "beertjes" bij elkaar!

Ik voelde mij wel precies niet heel op mijn gemak se met al die andere soortgenoten. Kort efkes kennis maken en toen heb ik staan trekken aan de leiband om weg te geraken, uiteindelijk kreeg ik mijn halsband over mijne kop en was ik vrij. Had precies geen zin om met 5 andere vrouwen op stap te moeten gaan. Ja, 't waren allemaal teefkes!!! PUff, zou mijn werk ermee hebben se! Gelukkig arriveerde een beetje later nog een bernerreutje en voelde ik mij toch niet meer zo alleen!

Eens de wandeling gestart, werd ik ook wat rustiger en bleek ik niet de enige te zijn met bernerstreken!!! Jongens jongens, sommige zijn echte waterratten!!!

Fotokes staan op picasaweb, want zijn er veel te veel om hier te posten! Is benieuwd wie mij herkent tsn al die berners!!!

http://picasaweb.google.be/warrotkristel/Bernertocht


19:45 Gepost door Kristel in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Zag er tof uit en het weer was super. Maar helaba, dat bruintje die ertussen loopt, of er is iets mis met mijn oogjes of ik heb een brilletje nodig maar dat klopt niet. Of hij denkt dat hij een Bernersennen is, dan is het goed :-)
Dikke poot van Sloeberken

Gepost door: Leen | 26-04-10

Reageren op dit commentaar

mooie foto's van jullie eerste bernertocht !!!!
het zag er leuk uit .
dikke knuffel van ons .

Gepost door: roef & oika | 26-04-10

Reageren op dit commentaar

Wauwwwwdat zag er daar supertof uit !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 27-04-10

Reageren op dit commentaar

Gelukzak met 5 teefjes op stap mogen. Ik heb geen geluk, zaterdag komen baasjes wandelen naar Dendermonde, maar ik mag niet mee. Dus als je mijn baasjes ziet niet te blij zijn he...

Gepost door: Diesel | 27-04-10

Reageren op dit commentaar

Wauw, zoveel mooie en lieve honden bij elkaar. Jammer dat je eerst niet op je gemakje was he.
Dikke knuffel!!!

Gepost door: Anne | 28-04-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.