04-05-10

Weekendje aan de Moezel

Ik heb toch echt wel super baasjes eh!!! Vorig weekend mocht ik weer mee gaan, voor drie dagen naar Duitsland, aan de Moezel, op hotel! Was voor mij de eerste keer dat ik mee mocht gaan op hotel, maar eerlijk gezegd, vond ik er niet veel aan hoor! Want nu moesten baasje en vrouwtje zonder mij naar het ontbijt en avondmaal en zo waren er geen "extraatjes" voor mij eh! Maar soit, verder ben ik wel verwend geweest met uitstapkes, mocht overal mee naartoe gaan, zowel naar de stad, als op lange wandelingen. En ja, zelfs het weer viel mee!!! Niet te warm en we hadden maar één keertje regen, zo was ik ook is gewassen eh!!!

En weet je wat ik wel zo tof vond aan een hotel? Wel, ge gaat dat niet geloven, maar ze hebben daar een heuse "tovermachine"! Jaja, dat had ik nog nooit gezien!!! Toen we der aan kwamen, moest ik door een deurtje stappen en kwam ik in een kleine ruimte terecht. Ik vertrouwde dat eerst niet hoor, maar mijn baasjes stapten er ook mee in, dus dacht ik wel dat het oke was. Dan ging het deurtje dicht en toen gebeurde het! Heel raar! Ik kreeg kriebels in mijn buik en het leek wel of we op en neer gingen, maar we bleven tegelijk gewoon staan. Raar eh... En toen de deur weer open ging en wij uitstapten, leek de omgeving helemaal niet meer op die waar we zojuist waren ingestapt... Huh?? Wat is dat voor iets vreemd? En toen vertelden de baasjes mij wat een lift precies was....

Er zijn veel fotokes en ik stond erop om ook weer veel op de foto te mogen en heel hard beloof ik jullie plechtig dat ze morgen al op de blog staan!!!

Dikke poot,
Moezelhond,
Tidou

17:34 Gepost door Kristel in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

amai , jij hebt veel geluk hé , mee gaan op hotel !!!!
maar wij mogen ook altijd mee hoor .
nog een leuke week !!!!
doeiiiiiiii

Gepost door: roef & oika | 04-05-10

Reageren op dit commentaar

Heel leuk. En beloofd is beloofd he. Tot morgen !
Knuffel!

Gepost door: Anne | 04-05-10

Reageren op dit commentaar

Mooi hé de moezel zijn wij ook al geweest.

Gepost door: Vicky en Sammy | 05-05-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.