11-05-10

Van alles beleefd dit weekend

Ja bloggertjes, heb het een en het ander beleefd se 't vorige weekend. Veel stof om te vertellen dus. 't Eerste was echt wel schrikwekkend hoor.
Ik moest plasje doen en zoals grote jongens het horen te doen, ging ik een plaatsje zoeken in den tuin om mijn ding te doen. Snuffel snuffel... Draaien, draaien... Ja... Dit lijkt mij hier uitstekend... Pootje omhoog en dan ineens:zzZZzzZZzooooeeeeeem....zZZzzZZzzooEoEOEmMMMmmm....
Guh??? Wat is dit nu??? Toen keek ik efkes omhoog en dan ben ik maar heel hard beginnen lopen naar mijn vrouwtje toe. Want dit was wat ik zag:

wesp2

Kunnen jullie dit goed zien??? Yep, duizenden bijtjes zaten daar op dat boomke!!! Vrouwtje was ook maar bang hoor, niet te doen. Gelukkig woont hier iets verder een imker en die is die beestjes komen vangen, maar mocht niet blijven kijken van 't vrouwtje, ze heeft mij zomaar opgesloten in de gang, puff... Voor mijn eigen goed zei ze dan!

En dan zaterdag is hier een klein mensje op bezoek geweest. Jaja, een heel klein mensje, de baasjes noemden het "kindje". Puff... MOest er niet veel van weten, want mijn baasjes zagen dat kleine mensje precies liever dan mij... Dat maar vastpakken en aandacht geven... Neen, niet voor mij, 't is mij dat ze moeten knuffelen eh!!!

DSC00112En dan zondag mocht ik nog is mee op marching, amaai seg... Heb het geweten hoor! 25 km in de poten, maar ik was heel blij dat ik ben mogen meegaan, want de mensen van de wandelclub hebben mij weer in de watten gelegd hoor. Op elke controlepost werd er fris water voor mij gehaald en ik kreeg zelf een stuk taart en een hele cervela! Dat had ik nu nog nooit mee gemaakt, een volledige worst, speciaal voor mij en zomaar voor nikske!!! Amaai, ik moet toch wel ne hele brave zijn eh!

tidou1

tidou2

En hier se, mijn eigenste communiefoto: als je er op klikt zie je de hele fotoreportage van onze wandeling!
tidou3

Schoon eh?
Dikke poot,
Tidou

16:38 Gepost door Kristel in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Een volledige cervela. Njamie. Gelukzak !! Zo in de watjes gelegd worden.
Dikke poot van Sloeberken

Gepost door: Leen | 12-05-10

Reageren op dit commentaar

Wat ben jij een mooi communiekantje! Dikke knuffel van ons.

Gepost door: Anne | 12-05-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.