10-06-10

Toscane mei 2010

Véééééééééééééél en vééééééééééééél te stil is het hier op mijn blogje!!! Dringend tijd om daar verandering in te brengen eh!!! Jullie zullen wel al razend benieuwd zijn naar een verslagje en foto'kes van Toscane, ondertussen zijn wel alweer twee weken thuis en zijn de baasjes elke dag weer gaan werken en blijf ik alleen achter met de cavia Lola. Oh ja, je hoort mij niet klagen hoor, ze moeten toch centjes verdienen om mij dan extra te kunnen verwennen eh!!!
Toscane was super, ik was daar precies een filmster, want steeds als de baasjes mij mee namen naar één of andere stad of dorp werd ik bekeken en aangesproken, iedereen wilde mij wel even aanraken en soms zagen we mensen stiekem proberen foto's te nemen van mij. Der was één meneer bij die op ons afstapten en het gewoon vroeg om een foto te mogen maken van mij. Nu ja, doe dat wel niet graag zo posseren voor de foto, maar ben toch maar braaf geweest en mijn meest symphatieke smoelke naar boven gehaald. Ge weet nooit dat dat koekjes opleverd eh! ( in dees geval niet maar bon...)
Er zijn weer veel te veel fotokes om hier allemaal te posten, daarmee heeft vrouwtje een selectie gemaakt en het in een filmke gegoten en op you tube gesmeten.Voor foto's met meer uitleg: http://jeroen-en-kristel.skynetblogs.be

Ne dikke poot en aan iedereen een droog weekend!!!
Tidou

19:10 Gepost door Kristel in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: toscane, firenze, pisa, lucca, volterra, san gimignano |  Facebook |

Commentaren

'k zal dat filmke strakjes eens bekijken ! Maar ik weet nu toch al dat ge er weer fotomodel-achtig gaat op staan hé

;-))

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 11-06-10

Reageren op dit commentaar

Ja het was hier wel lang stillekes op het blogje. Ik ben zo blij dat jullie er terug zijn. Toffe foto's van jou en je baasjes in Toscane. Dikke zoen op je lieve snoetje, je bent toch zo een schatje !

Gepost door: Anne | 11-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.