26-07-10

Lange stilte

Dag bloggertjes,

Amaai seg, nu werd het hier wel heel lang en heel erg stil eh!!! Tja... 't Is komkommertijd eh. In de zomer zitten er voor mij niet veel speciale uitstapkes bij, hoogstens 's morgens en/of 's avonds is een wandelingske hier in't rond, niks om over te bloggen eh! Helemaal geen spannende dingen meegemaakt!
Mijn baasjes daarentegen, die hebben een super zomer zo blijkt! Die zijn nogal wandelzot geworden seg! Allee, dat waren ze nu wel eigenlijk altijd wel al, maar de laatste tijd kilometers en kilometers doen die! Vorige week liepen ze beiden nog 2x 42km en volgende zondag weer ene, hoorde ik hen stillekes al denken. Puff... Eigenlijk vind ik dat helemaal niet tof se! Zou liever hebben dat het terug winter werd en ik terug mee mag gaan op wandeltochten voor een goeie 20km. Maar ja... Da's nog efkes lang duren zeker?

Maar er is ook leuk nieuws, morgen hebben mijn baasjes en dagje verlof en eerst wilden die twee zonder mij er weer op uit trekken, maar ik heb is heel hard gesmeekt en mijn meest liefste snoetje opgezet en nu gaan we een uitstapje doen naar de Ardennen en ik mag mee!!!! Joehoeeeeeee!!!!! Crossen in 't bos en in waterkes spelen, leuk, leuk, leuk!!!! Dus bloggertjes, hou mijn blogje maar al in't oog voor superfotokes eh!!!

Pootje,
Tidou

19:06 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.