27-07-10

Op wandel in Crupet, ardennen, 20km.

Oef! Eindelijk! Na heel lang zeuren tegen mijn baasjes, mocht ik vandaag nog is mee op stap gaan. Gelukkig dat het vandaag wat minder zonning is, en daarmee trokken mijn baasjes vandaag met mij naar de ardennen. Daar was het heel de dag bewolkt, maar toch niet te koud maar gelukkig voor mij ook niet al te warm. Plus dat er heel veel bossen zijn, waar het lekker fris wandelen is. De wandeling starten in Crupet en het werd een flink toerke van zo'n 20km. Amaai mijn pootjes, was lang geleden dat ik nog zo'n afstand deed en het was af en toe ook flink bergop se!!! Maar heb er zo van genoten!!!! Weer kunnen crossen, los lopen, lekker rollebollen, waterkes opzoeken, aan alles snuffelen.... SUPER!!!!

Start in Andenne, aan een zeer mooie grot:

DSCN5333.jpg

Met heel schoon paterkes:
DSCN5335.jpg

DSCN5336.jpgDSCN5337.jpg

DSCN5339.jpgDSCN5340.jpgDSCN5341.jpgDSCN5343.jpgDSCN5346.jpgDSCN5351.jpgDSCN5354.jpgDSCN5355.jpgDSCN5356.jpgDSCN5362.jpgJa, da's nu mijn baaske eh, eerst goed wandelen en dan ne goeie drinken! Maar hij heeft gelijk eh, ik doet dat ook, met een fris bakske water!!!!
Ne dikke poot,
Tidou, die heel blij is dat hij vandaag op stap mocht gaan!!!!  

 

 

 

 

 

 

20:01 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (3) | Tags: crupet, wandelen, ardennen, hond, berner sennen |  Facebook |

Commentaren

Ik dacht al die is weer op reis... Ja als het zo heel warm is dan ga ik ook niet wandelen, maar zolang het beneden de 25° is geen probleem voor mij. Ik mag nu ook al meer loslopen van mijn baasje, maar ik moet wel goed luisteren. En die leiband rond mijn snoetje ben ik ook kwijt, dat trekken heb ik rap afgeleerd, zeker met zo'n warm weer was het niet leuk. Als je nog eens naar West Vl. komt moet je het eens laten weten, dan kunnen we misschien samen een wandelingetje maken Pootje Diesel.

Gepost door: Diesel | 28-07-10

Reageren op dit commentaar

Een supertof dagje zo te zien. Leuke foto's. Groetjes van ons.

Gepost door: Anne | 29-07-10

Reageren op dit commentaar

AMAI , zo een mooie wandeling !!!!!

en uw baasje mocht niet lachen zeker op die foto !!!!! HI HI .

dikke knuffel van ons .

Gepost door: Roef & Oika | 01-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.