11-08-10

't Is gelukt!!!

Hahaaaa... Als de baasjes denken dat ik mij zomaar gewonnen geef... dan hebben ze het goed mis! En kijk, wie won er zondagmorgen het spelleke van mag ik mee, mag ik niet mee? Yep, den deze hier se!!! Baasjes maakte zich weer klaar om op stap te gaan en hoorde hen al zeggen dat het maar een klein toerke werd, omdat baasje vrijdag start voor den dodentocht en z'n pootjes dus een beetje moet sparen. Mmm... Ikke dacht, een klein toerke en de zon schijnt niet? Wacht, ik wil meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Maar neen eh, de baasjes stuurde mij naar buiten, maar in plaats daarvan, zetten ik het op een lopen, roef de garage door en boenk op mijn poep gaan zitten achter de auto en dan mijn meest lieve smoeleke trekken. En 't heeft gewerkt, vrouwtje vond mij zoooooooooooo schattig dat ze mij maar in de auto heeft gelaten. En voila, ikke was mee op wandel naar Puurs, naar de duveltocht. Ja, baasje wou weeral is eneke drinken eh! En oke, ik heb af en toe wel afgezien als de zon er door kwam piepen en na twaalf kilometer kreeg ik het echt al lastig, maar na een goed half uur rust, was ik weer paraat om de volgende 11km nog af te leggen.

Foto's:
http://picasaweb.google.com/109402762442364376834/Puurs08...

En fantastisch nieuws, zondag mag ik terug mee!!! Maar dan voor een echt klein toerke, iets van een 10km, 't is dat baasje dan net den dodentocht achter de rug heeft en dan doen we't kalmkes aan eh!!!

Dikke wandelpoot,
Tidou

08:17 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Groot gelijk, mijn baasje mag ook niet meer weg zonder mij. Van zodra ik de wandelschoenen zie sta ik al klaar. Wens je baasje veel succes op de dodentocht. Pootje Diesel

Gepost door: Diesel | 11-08-10

Reageren op dit commentaar

Met zo een lief snoetje win je altijd he Tidou. Succes voor je baasje op de tocht straks he!

Gepost door: Anne | 13-08-10

Reageren op dit commentaar

ja , wat een lief snoetje allemaal kan doen hé , groot gelijk !!!!!

Gepost door: Roef & Oika | 14-08-10

Reageren op dit commentaar

Een dikke knuffel voor je verjaardag!!!

Gepost door: Anne | 15-08-10

Reageren op dit commentaar

Hopelijk heb je gisteren veel cadotjes en lekkers voor je verjaardag gekregen !! Van ons allemaal krijg je er vandaag nog een dikke knuffel bovenop !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 16-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.