16-08-10

Mijn verjaardag

Jaja, gisteren was het zo mijn verjaardag. Blijkbaar waren er toch een aantal bloghondjes onder jullie die dit nog wisten en mij "ne gelukkige" kwamen wensen. Wel, dank jullie wel!!!!
Of het hier gisteren groot feest was? Bah neen gij... Geen kadootjes, geen taart en wat nog het ergst van al was, geen beloofde wandeling in Oosterzele, met de wandelclub. Baasjes vonden het te slecht weer en mijn baasje was ook nog heel erg moe na zijn succesvol uitlopen van de dodentocht. Ah ja, da's just, ik moet mijn baasje daarmee ook nog feliciteren. Allee vooruit dan... Hoewel ik geen gisteren gene kado heb gekregen en geen taart, toch ook voor mijn baasje gefelici"taart" met die 100km eh! En niet vergeten wie ooit uwe trainer was eh, ikke!!!

Dus is er op mijn verjaardag maar weinig of niks gebeurd, behalve dan dat mijn vrouwtje wat heeft zitten prutsen met papier en nietjes en stiften... Zie, niet zo een denderd succes eh?

DSCN5772.jpg


Maar allee, jullie kunnen nu nog is met mijne kop lachen, da's ook al iets eh! Ne dikke poot, Tidou.

14:07 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Eerst en vooral nen grote proficiat met uwe verjaardag. En ook proficiat voor uw baasje. Maar dat je bij zulke lieve baasjes bent is toch het grootste geschenk denk ik. Als je soms ziet op een wandeling naar de hondjes die in hun hok een hele dag moeten zitten, en wij kunnen wandelen en loslopen en... dan is er geen enkele taart groot genoeg omdat te vervangen. Maar nen dentastick zou er toch moeten afkunnen als je jarig bent. Vele pootjes Diesel.
Ps: Die hoed staat je echt niet.

Gepost door: Diesel | 16-08-10

Reageren op dit commentaar

Geen taart ? Geen kadootjes ? Alleen een zot hoedje. Ge zijt daar toch niet heel de dag moeten blijven mee rondlopen hoop ik ? Van ons een late gelukkige verjaardag !

Gepost door: Isha | 16-08-10

Reageren op dit commentaar

proficiat met je verjaardag Tidou !!!!!
beter laat dan nooit hé .
dikke knuffel van ons .

Gepost door: Roef & Oika | 18-08-10

Reageren op dit commentaar

da's niet echt eerlijk hé ! Geen cadokes, nikske om te snoepen .. alléé ség! hondjes zoals wij, leven niet van knuffeltjes alleen hé !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 19-08-10

Reageren op dit commentaar

Proficiat met je verjaardag Tidou!

Gepost door: Eline & Tibo | 19-08-10

Reageren op dit commentaar

WAF WAF WAF WAF WAF, Kelly komt er nog aanrennen om je te feliciteren met je verjaardag.
Nog een fijn weekend toegewenst, van de baasjes.

Gepost door: Chris en Kelly | 20-08-10

Reageren op dit commentaar

oeps, grnadioos te laat, maar toch nog een fijne verjaardag hoor!

Gepost door: patsy | 22-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.