04-10-10

Weekend

Hey Bloggertjes,

Allereerst, een gelukkige werelddierendag voor alle beestjes op deze aardbol! En ik besef ook heel goed dat er heel wat diertjes zijn die geen fijne werelddierendag zullen hebben, die het met veel en veel minder moeten doen dan ik, die geen lief baasje of vrouwtje hebben, die er elke dag alleen voor staan en zich door hun leventje moeten spartelen. Dus eigenlijk vind ik dat er ook zoiets moet bestaan als Wereldbaasjes dag, zodat wij diertjes, eens de baasjes kunnen bedanken voor al die goeie zorgen!!!

Hoewel ik soms wel te klagen heb se! Ja! Echt waar! Zoals de voorbije week seg, amaai, bijna geen wandelingen, baasjes altijd gaan werken en ikke hier heel alleen moeten achterblijven. PUff... NIet plezant se en de baasjes hebben het dan ook geweten, ik heb heel erg gezucht, gepiept, gekreund, gezeurd.... Gelukkig mocht ik de zondag wel mee op pad, ook al had dat niet veel gescheeld of ik had moeten thuis blijven omdat het zo'n mooi weer ging worden. Maar 't vrouwtje wilden mij perse meepakken, en als't een beetje te warm werd voor mij, dan zouden we wel een extra rustpauzeke inlassen. Soms is mijn vrouwtje toch wel een lieveke eh! Dus ikke mee op wandel voor een tochtje van 18km, normaal 22km, maar de baasjes hadden er niet veel zin in blijkbaar. Was nochtans wel heel mooi, met bossen enzo, was in Oedelem, tegen Beernem. Voor de fotokes klikken:

http://picasaweb.google.com/109402762442364376834/Oedelem...

Allee, we gaan nu nog een beetje op 't terras gaan liggen, want zo'n mooi weertje hier! Echt van profiteren. En ik heb weer geluk, dit weekend word het ook mooi weer en we gaan wandelen in de Ardennen, gewoon TOP!

Pootje,
Tidou

16:46 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wij gaan dit weekend ook naar de Ardennen maar ik weet nog niet welke dag. Misschien komen we elkaar wel tegen. Groetjes.

Gepost door: Anne | 05-10-10

Reageren op dit commentaar

Kwam je wandelen in mijn dorp..... jammer dat ik je niet even zag hé!
Hopelijk vind je het fijn!!!!

Gepost door: Ingrid | 06-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.