19-10-10

Zoveel te vertellen!!!

Ola ola, het was hier weer stil he??? Ja, gewoon geen tijd om te bloggen!!! Altijd maar op stap!!! Ja, echt waar! Maar da's natuurlijk alleen maar goed nieuws eh! Ah ja, want als ik veel op stap ben met mijn baasjes dan is ons "fotomachientje" ook weer op volle toeren aan het draaien en die krijgen jullie dan allemaal te zien eh!!! Waar heeft jullie viervoeterke zoal weer uitgehangen? Awel, het weekend van 8, 9, 10 én 11 oktober zat jullie lief Tidouke met z'n baasjes aan de andere kant van ons landje, in de Ardennen. En waauw seg, hadden wij geluk met zo nog een mooi nazomertje!!!
Tuurlijk weer superveel gewandeld, bijna 80km in mijn poten seg, op vier dagen!!! Maar ja, da's daar super eh, lekker veel kunnen loslopen, rennen en rollen dat het een lieve lust is en euh... Ja, ook een pintje drinken! Zie maar naar de fotokes!!!

Foto's ardennen:
http://picasaweb.google.be/warrotkristel/Ardennen#slidesh...

En nu nog meer fotokes, want vorige zondag mocht ik ook mee op stap, dan zijn we 17 km gaan wandelen in Oudergem, het zonienwoud onder andere, heel veel bos dus, super mooi, maar moest er wel aan de lijn blijven, dat vond ik minder plezant! Ook fotokes van die wandeling, hier klikken:

http://picasaweb.google.be/warrotkristel/Oudergem#slidesh...

En volgend weekend word er weer gewandeld, en dan nog samen met mijn bernervriendinneke Kjenta, hopelijk gaat het niet regenen en word het een parcour waar we veel kunnen loslopen!!!
Pootje,
Tidou

 

10:16 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (2) | Tags: voer sleutelwoorden in |  Facebook |

Commentaren

Wat een toffe 4-daagse. Leuke actiefotokes. Je hebt dat pintje toch niet helemaal uitgedronken he?? Groetjes.

Gepost door: Anne | 20-10-10

Reageren op dit commentaar

mooie foto's !!!!
ja , wij zijn ook altijd blij als die warmte voobij is , dan kunnen we weer veel wandelen hé
dikke knuffel van ons .

Gepost door: roef & oika | 21-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.