27-10-10

Zondagverslag, 20 km wandeling Gooik.

Héhé, de week is alweer in de helft en ikke moet hier nog komen vertellen van vorig weekend! Tja, je zou kunnen zeggen dat ik een paar dagen heb moeten uitrusten na m'n avontuur van vorige zondag. Ja man, ikke mocht mee met de baasjes gaan wandelen in Gooik, en wat voor een wandeling seg!!! En lekker parkourke om heerlijk vuil te worden, zoveel modder!!! Enige nadeel was wel, dat ik niet los mocht lopen van mijn baasjes, om toch niet al te vuil te worden. Puff... Was heel jaloers op mijn berner-wandelvriendinneke Kjenta se, want zij mocht wel los lopen van haar baasjes... Humm... Mss moet ik toch maar is heel hard beginnen vervelend doen tegen mijn baasjes, tot ze mij ook weer laten los lopen!

Hier al enkele fotokes van de wandeling zelf, er volgen wrs nog meer fotokes van mij en Kjenta, maar nog eventjes geduld, want m'n vrouwtje heeft die fotokes nog niet op haar pc'tje staan!

DSCN7099.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN7115.jpg

DSCN7104.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN7135.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN7142.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN7145.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN7160.jpg

 

DSCN7119.jpg

18:15 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Prachtig he, deze tijd van het jaar. Jammer dat je niet mocht loslopen. Eens flink rennen en dan plots willen stoppen, lekker glijden is dat. Nadeel is dat je dan in bad moet...

Gepost door: Diesel | 27-10-10

Reageren op dit commentaar

He lieve vriend. Ik kijk al uit naar de volgende foto's. Dikke zoen !

Gepost door: Anne | 29-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.