29-10-10

Nog foto's!

Voila se, zoals beloofd nog meer fotokes van onze wandeling in Gooik vorige zondag. Meer fotokes waar ikke en mijn bernervriendinneke Kjenta de hoofdrol in spelen. Nu moet ik jullie toch eerst wat vertellen over mijn relatie met Kjenta. Ik vind ze best een heel knap teefje hoor, maar echt dikke vrienden zijn we niet. Als we elkaar tegen komen op wandel dan groeten we elkaar van uit de verte en echt "zot" doen we niet naar elkaar. Als we mogen loslopen ook, dan rent Kjenta achter mij aan om te spelen en ikke loop dan zo snel mogelijk weg van haar. Tja... Niet dat we ruzie maken hoor, maar echt spelen met elkaar zit er toch niet in. Er is gelukkig wel één ding waar we beiden gek van zijn, koekjes!!! Zal je wel zien op de foto's. Maar ik vind het niet altijd plezant se dat vrouwtje mijn koekjes uitdeelt aan haar! Allee, eentje misschien nog maar niet meer eh!!! Vrouwtje zegt dan altijd dat we alle twee even veel van haar krijgen, maar ja seg... 't Zijn wel MIJN koeken eh!!! Humm... Gelukkig krijg ik ook wel lekkers van Kjenta's vrouwtje se, we zullen dan maar niet zagen zeker?
Oh ja, foto's krijg je te zien door te klikken op mijne nieuwe pasfoto, de baasjes gaan hem gebruiken voor op mijn nieuw reispaspoort voor 2011. Sta er goed op eh???

33649_170877539591956_100000091346522_567947_3047590_n.jpg

19:46 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Je staat er prachtig op. Super foto's en postje. Slaapwel en morgen goed wandelen he.

Gepost door: Anne | 29-10-10

Reageren op dit commentaar

Ik kan het niet geloven !!! Geen nieuwe fotokes op je blogje !!! dat kan gewoon toch niet dat er nu plots niet meer gewandeld wordt !! Tidoutje geef eens een teken van leven maatje !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 21-11-10

Reageren op dit commentaar

Hé Tidoutje, het is hier ook al een tijdje stil zeg! Wij willen gewoon eens laten weten dat we terug zijn!!!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 21-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.