23-11-10

Geen paniek, ik ben er nog!!!

Oei oei, blijkbaar zijn hier een paar bloggertjes zeer ongerust over het feit dat het hier zo stil is alweer op mijn blogje.
Tuurlijk word er hier nog veel gewandeld en veel avonturen beleefd, maar ja, 't is mijn vrouwtje eh! Die heeft het zo druk met het regelen voor van alles en nog wat voor hun trouwdag die niet zo heel ver meer af is, nog vijf maandjes geduld en ik mag bruidshondjongen zijn! Gelukkig moet ik wel geen roos kleedje aan of zo! 't Is te hopen voor mijn vrouwtje dat ik het stadhuis mee binnen mag, zodat ik vrouwtje haar sleep kan dragen, zie dat ze er anders over valt!!! Oftewel moet vrouwtje maar zo een heel breed kleed aan doen, dan verstop ik er mij onder!!! Nog ne goeie truk ook om het restaurant binnen te smokkelen, ah ja, ik wil ook wel van dat feestmenu proeven se!!! Morgenavond komt er trouwens een fotograaf langs, zal maar superbraaf zijn want ik wil ook heel graag op de foto staan met mijn baasjes se als zij die dag zo helemaal uitgedost in hun trouwkleertjes staan!!!
Maar nu genoeg aandacht voor mijn baasjes eh seg, 't is hier wel mijn blogje en jullie hebben recht op MIJN avonturen en MIJN fotokes eh! Nog een reden waarom het hier beetje stilekes werd is omdat we nog twee weekjes zijn weg geweest. Ja, 't is wreed eh, dat houd hier maar niet op met reizen! Maar ik klaag niet hoor, zolang ik maar mag meegaan en het een echte wandelvakantie word met achteraf lekker veel streekgerechtjes, meer moet dat niet zijn voor mij!
Deze keer trokken mijn baasjes met mij naar het verste punt in Zuid-Frankrijk, Argeles-sur-mer. Dus heel veel aan 't zee'tje uitgewaaid en dat moogt ge wel letterlijk nemen se! We hebben daar is een dagje gehad dat we bijna wegvlogen, zo ne zotte wind seg!!! Je zal wel zien op de foto's dat ik bijna wegvlieg gewoon!!!

Hier is de link met enkel fotokes van mij, de belangrijkste dus eh!

http://picasaweb.google.com/warrotkristel/ArgelesSurMer#s...

 

En hier de link voor meer sfeerbeeldjes van de streek:
http://picasaweb.google.com/warrotkristel/ArgelesSurMer#s...

 

17:09 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

't is wel een zot zicht hé !! "een Tidou die in de wind is"
;-))

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 24-11-10

Reageren op dit commentaar

Amai, gij hebt chance zeg! Zo'n groot feest in het verschiet!
Alvast nun hele dikke proficiat voor jouw baaske en vrouwke zunne!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 24-11-10

Reageren op dit commentaar

Leuk weer fotokes te zien !! Mooi hoor. Help het vrouwtje maar goed met de voorbereidingen en kom er eens iets over vertellen he op je blogje. Dikke knuffel.

Gepost door: Anne | 24-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.