27-11-10

Fotograaf

Jaja, ik zijn ne rare... De meeste onder de tweepoters maken goeie voornemens bij het begin van 't nieuwe jaar, ikke zijn ne vierpoter en ik maak die dus naar 't einde van 't jaar goed!!!
Mijn voornemen: mijn blogje minder verwaarlozen!!! 't Is schandelijk hoe ik het hier zo heb laten gaan... Maar we zijn terug en gaan jullie weer bestoken met foto's en avonturen!!! Hier gaan we!!!!!!!!

Ja... euh.... Wat ga ik jullie nu vertellen??? Zoveel gebeurd er niet in mijn hondenleventje... Ik kan toch niet altijd op reis gaan eh om hier mijn blogje gevuld te krijgen???

Gelukkig dat mijn baasjes af en toe nog ne keer iets uitspoken eh!!! Haha!!! Die krijgen al schrik se, wie weet welke geheimen ik nu ga prijs geven!!!

Bwah... Dat valt nogal mee se, wil gewoon beetje vertellen over woensdagavond.
Toen is er hier een mevrouw over de vloer geweest, vrouwtje had mij al eerder die dag gezegd dat er een fotograaf langs kwam en dat ik moest braaf zijn. Nu ja, braaf ben ik altijd, maar op de foto had ik toch niet veel zin se!! Hoewel, ge kent mij eh, sta graag in de picture!!! Dus had ik toch maar mijn pelsje goed gelegd zodat ik er goed zou opstaan eh!!!

Allee, 's avonds was die madam hier en ikke heb mij eerst is ferm goed laten horen, ah ja, ge moet toch weten da'k er zijn eh!!! Die mevrouw de fototrekker was meteen verkocht bij 't zien van mijn lief snoetje, kan ook moeilijk anders eh!
Maar die mevrouw had helemaal geen fototoestelleke bij zich!! 'k Zat daar schoon te blinken...
Bleek dat ze gewoon even met de baasjes kwam praten over de foto's die moeten genomen worden op de baasjes hun trouwdag seg... Maar wel een heel lieve mevrouw, want ze had leuke ideeën. Ze stelde voor om mij mee op de trouwfoto te zetten en om mij zefs mee te nemen naar de feestelijkheden in't stadhuis! Amaai, dat zie ik wel zitten se!!! Dat ik daarvoor waarschijnlijk bij de trimmer moet, vind ik helemaal niet erg! Jammer dat mijn pootafdruk wettig gezien niet geldig is eh, want geef nu toe, wie zou er nu beter getuigen kunnen zijn dan ik op mijn baasjes hun huwelijksdag???
Nu is't enkel nog de baasjes zover krijgen dat ik ook echt mee mag... De foto's mocht ik al, nu enkel nog zeuren voor het stadhuis... Zal nog maar is mijn meest lieve, onschuldige blik bovenhalen, werkt altijd!!!

En vanavond gaan de baasjes langs bij een dj,hopelijk stelt die nu ook niet voor dat ik moet meekomen eh seg, zie mij al zwieren met alle vier mijn pootjes op de dansvloer! Olé!!!


Pootje,
Tidou

16:23 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hé, dat is inderdaad héél leuk nieuws. En je baasjes zullen prachtige foto's hebben. Wat ben jij toch een gelukszakje!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 27-11-10

Reageren op dit commentaar

Hélàbà ! D'er komen toffe dagen voor je aan !! En mee naar 't stadhuis, da's nogal een eer voor die mensen om jou te mogen ontmoeten !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 28-11-10

Reageren op dit commentaar

Een goed voornemen want zeg nu eerlijk, je leuke blogje mag toch niet verwateren he. En je weet al meteen wat te vertellen se. Op reis, je avonturen in de tuin,in huis,in de keuken,of je dagelijkse wandeling in de wijk...Het is allemaal zo fijn om te lezen!!! Knuffel!

Gepost door: Anne | 29-11-10

Reageren op dit commentaar

En als we nu eens een petitie starten, dat je moet aanwezig zijn op den trouw. Met de belofte dat je heeeeeel eeerg braaf gaat zijn.
Mijn poot heb je alvast.

Gepost door: Diesel | 30-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.