20-12-10

Schooierstocht te Wichelen, 21km door de sneeuw.

Dag Bloggertjes,

Er zijn vast veel blogmensjes hier die de laatste dagen al veel gevloekt hebben op al die sneeuw en gevaarlijke toestanden buiten op de weg en die opgeluct adem halen wanneer eindbestemming bereikt is met hun auto'kes. Ook mijn vrouwtje is daar bij... Baasje heeft het nog makkelijk, die gaat met de trein naar 't werk maar toch blaast hij soms ook se... Die ijzeren wagentjes hebben het blijkbaar ook moeilijk om in gang te komen en zijn dan ook overal te laat..
Ah... Laat die grote mensen maar zeuren, ikke en waarschijnlijk samen met heel veel andere viervoeterkes, genieten volop van al die sneeuw! Van mij mag dat elke dag zo zijn!

Gisteren was het voor mij dan ook een echte topdag! Het had gesneeuwd én er stond een wandeling op het programma uit de marchingboek. De Schooiers van Wichelen organiseerden hun Schooierstocht en aangezien mijn baasjes het zagen zitten om tot daar te rijden (is niet zover) werd er gisteren 21 km gestapt door in een prachtig, wit sneeuwdecor. Met heel veel losloopstukken dus dat was echt mega! Los lopen, crossen, in de sneeuw bijten en lekker veel rollen. Mijn bernervriendinneke Kjenta was ook weer mee en ook zij vond het heel plezant se!
En bij wandelclub de Schooiers gaan ze mij nog zien se! Werd daar heel vriendelijk onthaalt door een fan van mij! Mevrouw Marjet kent mijn blogje heel goed en volgt het op de voet. Ze is vooral gek op mij eh! Ja, wat wilde... Ikke, zo'n hartendief! Kreeg een dikke warme knuffel van deze lieve mevrouw en ook koekjes, waarvoor dank!!! Zo was ik helemaal klaar om die 21km in de sneeuw te gaan trotseren.
't Werd een zalige zondag, daarna lekker in mijn mandje tot er lekkere geurtjes uit de keuken mij tegemoed kwamen. Dan ben ik toch is efkes gaan piepen wat mijn vrouwtje allemaal aan't uitspoken was. Jammie, ne grote, lekkere moussaka in den oven! Heb niet veel gekregen, maar toch de potten en de pannen mogen uitlikken, da's ook al goed!!! Want vrouwtje laat er toch altijd wat "extra" inhangen. :-)

Fotokes op:
http://picasaweb.google.com/109402762442364376834/Wichele...

En niet te snel over de foto's scrollen, want baasjes heeft enkele foto's voorzien van een zinneke!!!

Dikke winterpoot,
Tidou.

15:53 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hey Tidou, blij dat je er bent!! Je maakt nogal wat mee hé man zo in de sneeuw. Dat ziet er een supertoffe wandeling uit. Alles gezien en gelezen, heel plezant. Knuffel.

Gepost door: Anne | 20-12-10

Reageren op dit commentaar

hi hi , voor u is het wat leuker de sneeuw , jij staat hoger op je pootjes !!!

dikke knuffel van ons !!!

Gepost door: roef & oika | 21-12-10

Reageren op dit commentaar

Hier is de sneeuw stillekes aan aan het verdwijnen ... zonde hé !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 22-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.