22-12-10

Sneeuwpret

Brr... k ni tpen wnt mn potjs zn bvrzen... Rp ff vrwtje knffeln...
Knffel knffel jnfeelll... allee, vrwtje ... ne dikke knffel.. heb koud... brrbrr....

Ah! Beter! Helemaal weer opgewarmd door bij vrouwtje ne dikke knuffel te gaan halen. Ja, sorry voor hier boven, maar m'n pootjes hadden heel erg koud van in de sneeuw te spelen, daardoor kon ik niet zo goed typen!!!

Gelukkig wilde vrouwtje mij nog een knuffel geven, want ze was niet zo goedgezind op mij... Ja, oke, geef het toe... Was niet helemaal mooi van mij, maar 't was sterkes dan mij zelf! Daarnet is vrouwtje nog is met mij gaan wandelen, in den sneeuw, amaai, heb ik daarvoor eerst moeten zeuren ja! Vrouwtje vind het altijd te koud, maar eens we weg zijn, geniet ze er ook wel van hoor.
Nu kwamen we op ons tochtje een andere mevrouw tegen en er liep iets heel kleins achter haar aan. Dacht eerst dat mevrouw met een cavia op stap was... Maar 't bleek een hond te zijn! Wel een hele kleine... Was een chihuahua-pupy!!!  En ik wilde daar zo hard naar toe gaan dat ik ben beginnen trekken en sleuren en springen aan de leiband, waardoor mijn vrouwtje alle moeite van de wereld had om mij koest te houden én om overeind te blijven, want tja... 't was gladjes op de weg eh...
Daarna was't humeur van 't vrouwtje snel weer beter, als ze mij volop zag genieten van de sneeuw en zottekes doen. Kijk maar, er is een filmke van mij in actie!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ykCDACa1JZU

 

En alvast prettige kerstdagen voor iedereen!!! Bloghondje, Tidou.

11:40 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Als mijn oortjes mij niet in de steek laten, hoorde ik net vertellen op de radio dat er de volgende dagen een heel nieuw wit tapijtje uit de lucht gaat vallen !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 22-12-10

Reageren op dit commentaar

Zo leuk filmke. Tidou op z'n best, zot en speels. Dat vrolijkt mijn hartje op ! Prettige feestdagen ook voor jullie!!

Gepost door: Anne | 22-12-10

Reageren op dit commentaar

Ik kom ne dikke kerstknuffel geven aan Tidou!! Denk vanavond eens aan ons he.

Gepost door: Anne | 24-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.