07-01-11

Van oud naar nieuw

Lap seg, 't jaar is al een weekje ver en ik moet jullie nog verslag uitbrengen over hoe ik met mijn baasjes oudejaar heb gevierd!!!
Wel, ik had geluk. De baasjes waren uitgenodigd bij baasje zijn zus om samen te vieren en ik voelde de bui al hangen eh... Dat word alleen thuis blijven en eenzaam aftellen om twaalf uur zonder lekkere hapjes, eten en dessertjes...
Maar oef!! Dat wilde mijn baasjes niet en ze wilden enkel maar gaan op voorwaarde dat ik ook mocht meekomen!!! Joehoeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Feesten!!!
Laat die hapjes, vleesjes, koekjes en ander lekkers maar komen se!!!
Dacht ik dus... Ik mocht mee, maar moest in de veranda blijven tot na het eten. Allee!!! Nu heb ik al het beste gemist!!! Om twaalf uur mocht ik binnen, om mee af te tellen en oke, dan was er nog restjes chocomousse die ik mij wel heb laten smaken, al was het maar de potjes uitlikken want vrouwtje heeft niet graag dat ik chocolade eet.... Schijnt heel slecht te zijn voor een hondenmaagje.
Enfin, al bij al was het wel gezellig hoor en met onze kleine spruit erbij... Da's Lentel, de jongste van de familie.
En met deze familiefoto wens ik al mijn blogertjes een heel gelukkig 2011!!!
Tidou.

Extra foto's van mijn hondelijk(vaderlijk)instinct:
http://picasaweb.google.com/warroteke/Nieuwjaar#slideshow...

100_1133.jpg

09:38 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik mocht wel in huis, maar toen ik al die hapsjes zag staan hmmmmm..... Maar ik moest beloven dat ik er niet ging aankomen. Maar toen de baasjes even niet keken heb ik de garnaaltjes van een toostje opgelikt en niemand heeft iets gezien. Niet verder vertellen he...

Gepost door: Diesel | 07-01-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb ook niks kunnen opsmikkelen met oudjaar ... vrouwtje was niet thuis, op restaurant ... maar om 12 uur was iedereen terug thuis en heb ik toch nog een dikke 2010-wordt-afgesloten-knuffel gehad !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 08-01-11

Reageren op dit commentaar

Wat een mooi lief popje is Lentel al geworden. Beste groetjes.

Gepost door: Anne | 09-01-11

Reageren op dit commentaar

amai Tidou , je hebt geluk gehad met oudejaar , dat je mee mocht !!!

wij moesten thuis blijven , maar als ze thuis kwamen , hebben ze in de zetel geslapen , het was de moeite niet meer om naar bed te gaan hi hi .
dikke knuffel van ons .

Gepost door: Roef & Oika | 09-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.