12-01-11

Nieuwjaarstocht...

...bij wandelclub Heidetochten Kester-Gooik, start in Roosdaal, 26km.

Yep, wij zijn het jaar sportief begonnen se!!! Direkt een flinke wandeling van 26 km in de poten. En jongens toch... Was me dat een plezier!!! Van de eerste meter tot de laatste was het modder!
'k Geef wel toe dat ik dan toch liever de sneeuw had hoor, dan mocht ik tenminste in los lopen, werd ik niet zo vuil en kon ik lekker rollen! Dat mocht nu niet van de baasjes se, ze vonden dat ik al "proper" genoeg was!!!

En nu... regen, regen en nog is regen!!! Ik kan gewoon niet meer gaan wandelen!!! Enkel nog snel snel buiten voor mijn boodshappen te doen en dan maar snel weer naar binnen, lekker warm en droog languit achter de venster liggen en maar hopen dat het komende zondag weer een stralende winterdag word, want er staat een wandeling op't programma met mijn bernervriendinneke Kjenta!!!
Goh seg, en over twee weken is er een berner sennen bij eenkomst in Cadzand, duimen voor extra goed weer eh!!! Zal leuk worden, allemaal losgeslagen bernerkes aan zee!!! Vrouwtje, begint maar al te oefenen met keihard lopen eh, om mij bij te kunnen houden!!!

Foto's nieuwjaarstocht:
http://picasaweb.google.com/109402762442364376834/Roosdaa...

08:59 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

We duimen voor mooi weer zondag, dat levert dan weer leuke foto's op he van al die mooie Berners. Ik zou wel mee willen... Dikke knuffel voor ons Tidouke. Love you!

Gepost door: Anne | 12-01-11

Reageren op dit commentaar

Ség ... hebde gij nooit eens geen zere pootjes van al dat wandelen ?? Als mijn vrouwtje veel moet stappen, zaagt ze al na een half uureke dat haar voetjes pijn doen!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 12-01-11

Reageren op dit commentaar

O leuk zo'n wandeling in Cadzand samen met allemaal broertjes en zuskes. We zouden wel eens willen komen piepen! Hihi!
Veel plezier alvast

Gepost door: Fredje en Dolfke | 12-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.