17-01-11

Wandeltocht te Geluwe, 23km

Oh Bloggertjes... Ik ben zooooooooooo kwaad op mijn vrouwtje dat ze hier achter mijne staart zomaar een bericht gepost heeft zonder dat ik daar ook maar iets van af wist seg.... Dat doe je toch niet??? En wat voor een foto ook... Nu denken jullie allemaal dat ik een dronkenhondbeestje ben.... Maar dat glas was wel NIET van mij eh!!! Baasje geniet van een glaasje wijn en ik zat daar heeeeeeeeeel toevallig!!!

Nu, dacht dat vrouwtje vorige zondag ging proberen om het goed te maken met mij, maar niks daarvan eh!!! Mijn vrouwtje had een notencake gemaakt om mee te nemen op wandeltocht. We wandelden in het gezelligschap van Guy en Lieve, samen met bernerke Kjenta, m'n vriendinneke. 't Was een zeer blij weer zien hoor!!! Hoorde de baasjes trouwens iets zeggen... "Moesten die twee een week bij een zitten, 't is prijs!!!", zeiden ze. Guh??? Wat wilden ze daarmee zeggen??? Krijgen we dan kadootjes of zo??? Snap het niet zo goed....
Enfin, om nu verder te gaan over m'n vrouwtje die het goed wilden maken met mij.... allee, da's wat ik dacht, want ik dacht dat die cake voor mij was en dan zou ik allang niet meer kwaad geweest zijn.
Maar neen... Ik en Kjenta zaten er bij en keken ernaar. Eén enkel kruimeltje ja, dat kregen we!!! De rest aten de baasjes zelf op... Puff...

 DSCN8768.JPGDSCN8773.JPG

16:25 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

He Tidou, ik denk dat vrouwtje zo een beetje een plaagstokje is. Ik begon zelf al wazig te zien van die foto... En dan geen stukje cake krijgen terwijl jullie er zo braaf naar kijken, jama jama. Groetjes en ne dikke knuffel!!!

Gepost door: Anne | 19-01-11

Reageren op dit commentaar

Ooh dat snoetje, dat ze dat kunnen weerstaan!!!

Gepost door: Ellen | 19-01-11

Reageren op dit commentaar

amai , dat is niet mooi hé van jullie baasjes !!!!
jullie waren dan niet zo ver van ons om te wandelen ( Lo ) .
hi hi , bij mij ( Oika ) , zou dat daar niet lang liggen hoor , ik zou het al lang gepakt hebben .
jullie zijn veel te braaf hoor .

Gepost door: Roef & Oika | 21-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.