24-01-11

Bernerwandeling Cadzand

Joehoeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! Ik ben nog uitgelaten als ik terug denk aan gisterennamiddag!!! De baasjes hadden deze keer echt wel een heeeeeeeeeeeeeeel leuke wandeling in petto voor mij hoor!!!
Deze keer geen 20km of meer ergens in een of ander vlaams of waals dorp, maar we zijn naar Nederland gereden, naar 't zeetje!!! Naar Cadzand!!! (gelukkig waren er wel geen katten!)

En we hebben daar een fantastische strandwandeling gemaakt! En weet je wat nog het allerleukste was??? Wij waren daar niet alleen!!! De baasjes hadden blijkbaar afgesproken met enkele mensen die ook een berner sennenhond in huis hebben en zo liepen we daar met zes bernerkes het strand onveilig te maken. Allemaal mogen los lopen en crossen en spelen, amaai, 't was fun se!!!

En vooral juffrouw Charissa ben ik ook heel dankbaar! Die had zo zelf koekjes gebakken voor alle hondjes, die waren snel op se!!! Zoooooooooooo lekker!!! Dat heeft mijn vrouwtje nog  niet gedaan hoor voor mij, hug... Volgens mij weet vrouwtje gewoon niet hoe er aan te beginnen....

Allee, genoeg getatterd, ga de fotokes tonen. Klikken op de link!!! En raad maar tussen al die berners wie ik ben.... De foto in een enorme berg zand, dat ben ik!!!

http://picasaweb.google.com/warrotkristel/Bernerwandeling...

18:12 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Oooo, da ziet er zalig uit! Mss. hebben jullie wel een koekske latn vallen. Wij gaan het eens gaan opzoeken zunne!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 24-01-11

Reageren op dit commentaar

Super al die Bernerkes. Knuffel voor allemaal!!!

Gepost door: Anne | 25-01-11

Reageren op dit commentaar

mooie foto 's !!!
ja , in Cadzand is het heel mooi wandelen hé .
dikke knuffel van ons .

Gepost door: Roef & Oika | 01-02-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.