28-02-11

Nationale wandeldag Mechelen

't Had niet veel gescheeld of ik had weer een hele zondag lang in mijn mandje doorgebracht. Zoals trouwe lezertjes wel weten, trek ik dan met mijn baasjes naar één of andere wandeltocht in ons landje. Dit weekend was het de nationale wandeldag en de baasjes kozen ervoor om te wandelen in Mechelen. Maar zaterdagavond zag het er niet zo gunstig uit. Baasjes voelde zich heel erg ziekjes, nogal griepachtig en kroop vroeg in zijn bed en hoorde de baasjes zeggen van geen wekker zetten, toch niet wandelen... Oh neen eh!!! Dat beloofde niet veel goeds! Zondagmorgen zag het er buiten dan ook al niet te fraai uit, baasje voelde zich nog altijd niet zo goed, maar hij is toch heeeeeeeeeeeel flink geweest, de wandelschoenen aangetrokken en dan iets later dan voorzien toch naar Mechelen gereden. Daar deden we dan een klein toerke van 15km, veel minder dan we gewoon zijn, maar beter dan nikske eh!!!
Fotokes:

https://picasaweb.google.com/109402762442364376834/27Feb2...

Pootje,
Tidou.

19:25 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wij hebben hier in Mechelen heel veel wandelende mensen gezien de zondag. Maar we zullen jullie wel niet tegen zijn gekomen want een Berner Sennen die valt toch op hé. Het was koud zeg, heel flink van je baasjes om er toch op uit te trekken.

Gepost door: Isha | 28-02-11

Reageren op dit commentaar

Amaai ! Zo'n sterk baasje dat jij hebt, ons vrouwtje had zich lekker in de zetel genesteld met een plaidje en een hondje of 2 naast haar en de hele dag gewoon niks gedaan !!
Oh ja, ons vrouwtje is momenteel vooral mals om op of tegen te liggen ;-P
Maar ik moet jullie wel bedanken voor de verjaardagswensjes (en omdat jullie haar schattig vinden) !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 01-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.