16-03-11

Bernerwandeling, Den Dotter Aaigem, 9km

Waauw seg bloggertjes, wat was het weer een leuk weekend!!! Mijn vrouwtje is zot van bernerkes, van mij in het bijzonder, maar ook andere look a like's van mij vind ze super. Ondertussen kent ze al heel wat mensen met een hondje zoals ikke en zaterdag had ze afgesproken om met enkele bernervriendjes te gaan wandelen. Amaai, we hadden heel veel geluk met het mooie weertje, de hele middag zon en we zijn met zes berners op stap geweest en één grote zwitser, eigenlijk een berner maar dan met kort haar.
We wandelden 9km in en rond Aaigem, heel veel natuurplaatsjes en hier en daar toch wel losloopmogelijkheid voor ons. En ik, ik heb mij super flink gedragen vind het vrouwtje, toen ik los mocht ben ik er niet als een speer van door gerend en als ze mij riep, luisterde ik best wel goed.
Daarna zijn we met de hele bende op cafe getrokken, amaai, die cafemevrouw zal haar werk gehad hebben achteraf, 7 grote berners en allemaal met modderpootjes...

's Avonds was het dan nog een kleine "berner-afterparty" bij ons thuis, Shiva en Kjenta zijn nog mee gekomen, ge moest mij zien zitten in MIJNE hof, met mijn twee madammen! Puff... Vrouwen, ze laten u ook niet gerust eh! Ik wilde al beetje tukske doen, maar ja, die twee... 'k Moest die toch goed in 't oog houden eh!!!

Foto's: https://picasaweb.google.com/warrotkristel/Bernerwandelin...

18:09 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (2) | Tags: voer sleutelwoorden in |  Facebook |

Commentaren

Dat is hier zo gezellig, echt genieten. Zoveel mooie foto's, de close-ups zijn prachtig. Dikke knuffel voor Tidou en zijn kameraadjes. xxx

Gepost door: Anne | 18-03-11

Reageren op dit commentaar

Je blijft zo lang weg Tidou. Veel liefs van ons.

Gepost door: Anne | 10-04-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.