18-05-11

De trouwfoto!!!

Amaai amaai, da's al meer dan twee geleden dat er hier nog ne keer iets gepost werd seg... Dringend is een beetje "updaten". Ja, 't is hier ten huize Tidou heel erg druk geweest door mijn baasjes hun trouw. Ondertussen is die achter de rug, zijn we samen op reis geweest en dan denk je dat nu de rust stillekes aan terug keert, maar neen se!!! De baasjes zijn nu terug aan het werk, mijn vrouwtje op een nieuw werk en dat vraagt nogal veel energie van haar op dit moment, zodat ze mijn blogje en bijna mij ook, beetje verwaarloosd! Maar ikke laat dat niet toe se! Zeker niet dat ze mij geen aandacht geeft!!! Ik zal wel op tijd en stond zeuren om te wandelen en te spelen!!! 
En vorige zaterdag hebben mijn baasjes hun wittebroodsweken officieel afgesloten met een spetterende, huwelijksfuif waarop ik niet uitgenodigd was! Erg eh!!! 'k Zou nochtans een goed danske geplaceerd hebben, net zoals ik vaak doe hier met mijn vrouwtje in de living als ze zich weer is laat gaan op één of ander leuk deuntje!
En dan nu, voor alle ongeduldige, dé trouwfoto!!! En yep, ik heb jullie ongelovelijk lang in spanning gehouden, maar ik sta er ook beeldig op, dus geniet ervan!

Kristel en Jeroen 050.jpg

Kristel en Jeroen 026.jpg

 

 

Kristel en Jeroen 014.jpg

11:56 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Whauw ! Héhé ! Knap hoor ! Wens je vrouwtje en baasje nog een dikke proficiat en zeg hun maar dat mijn vrouwtje jou vrouwtje haar kleedje super vindt !!

ps: de eerste foto is wel de knapste hoor !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 18-05-11

Reageren op dit commentaar

Ah hier zijn ze se. Een schitterend mooi bruidspaar! Mooie jurk hoor ! En Tidou als bruidsjongen, beter kan niet he. Een dikke proficiat !!!

Gepost door: Anne | 18-05-11

Reageren op dit commentaar

Je staat er prachtig op Tidou! En je baasjes ook natuurlijk! Wens ze maar een dikke proficiat!

Gepost door: Eline & Tibo | 23-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.