08-06-11

Plaatselijke aardbeving...

Zo leek het gisteren hier ten huize Tidou toch... Amaai bloggertjes, ik ben heel hard geschrokken se!!! 't Was een zaak van leven of dood, gelukkig heb ik het overleefd, maar 't heeft niet veel gescheeld!!!
Wat er gebeurd is??? Een kleine ramp... Ik was gisteren alleen thuis, de baasjes beide gaan werken en ikke lag rustig te slapen in de living. Gelukkig dat ik daar lag, anders was ik er nu niet meer geweest!!!
Terwijl  ik volop aan het dromen was van een lekker, geurig vleesbot, werd ik bruuks gewekt door een oorverdovend, hels lawaai dat ze volgens mij vijf huizen verder ook gehoord moeten hebben.
Het lawaai kwam uit de berging, een plaats in ons huisje waar de diepvriezer, de vuile was, de wasmachine en enkele legplanken aanwezig zijn. En één van die legplanken, die helemaal gevuld "stond" met glazen flessen, wijn, cava, aperitief,... is losgekomen en ALLES is de grond opgekletterd!!!! Man, man, man... Wat was ik geschrokken! Voor hetzelfde geld lag ik wel in dat gangske te slapen en had ik alles op m'n kopke gekregen eh!!!

En dan nog bang afwachten tot één van mn baasjes thuis komt, straks krijg ik nog onder mijn pootjes... Gelukkig besefte baasje dat ik daar niks kon aan doen... Mijn baasjes hebben samen dan nog twee uur kuiswerk gehad om alles proper te krijgen, want alles hing gewoon VOL!!! De deuren, de wasmachine, de vuile was zat onder den drank, de diepvriezer ook vol met blutsen van die flessen die erop waren gevallen... Amaai, het was nogal een ravache zulle!!!! 
 

Een pootje, van de geschrokkene,
Tidou.

 

15:52 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ahzo ! Dat was dat gerommel dat ik tot bij ons thuis gehoord heb ! Ik dacht eerst nog amaai 't is ergens aan 't donderen ;-)
't is echt een geluk dat je er niet onderlag !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 09-06-11

Reageren op dit commentaar

Ik kan me uw bang snoetje zo voorstellen. Al een geluk dat je niks op je kopke kreeg.

Gepost door: Anne | 09-06-11

Reageren op dit commentaar

Amai je zult nogal verschoten hebben tidouke! Gelukkig moest je nie mee helpen poetsen :)

Gepost door: valerie eeckloo | 22-06-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.