27-07-11

Hier ben ik!!!

Jullie dachten waarschijnlijk al dat ik van de aardbol verdwenen was eh??? Maar neen gij, ik heb het gewoon veeeeeeeeeeeeel te druk!!! Jaja, laat de grote mensen maar zagen, ikke geniet volop van de kwakkelzomer se!!! Niet te warm en dus kan ik regelmatig is mee met de baasjes op wandel.
Maar ik héb wel al flink gezweet se, paar weekjes terug ben ik met mijn baasje en vrouwtje mee geweest op reis naar Oostenrijk en ook al kan mijn vrouwtje het zich al niet meer herinneren dat ze daar rondliep in de korste rokjes en kleinste topkes, was het daar wél heel mooi weer!!! Bijna elke dag zo'n 30 graden maar éh, ikke ben dus bijna elke dag mee gaan wandelen eh! Ik heb dat zeer flink gedaan! Maar de baasjes waren slim se, we namen dan een kabelbaan wat hoger de bergen in, da's al beetje koeler en dan maar wandelen, zo mooi! En ook veel bergwater en dan kan ik er wel tegen! Amaai, weet ge dat daar ook zo koetjes rondlopen??? Die hebben daar allemaall zo'n luide bel aan, ge hoort ze al van verre!!! Ik was er een beetje bang van... Die beesten kwamen altijd achter mij aanlopen!!! En ikke maar crossen en dan die koeien achter mij! Uiteindelijjk moest ik dan maar aan de leiband als we in de buurt van koetjes kwamen, want anders zou ik nog durven weglopen hebben....
De fotokes:
https://picasaweb.google.com/114345872252898892933/ReisSt...

16:18 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dag Tidou, grote lieve schattebol! Dat zag er weer een leuke reis uit . Die koetjes zijn daar wel heel knap he. En omdat je daar zo flink bent geweest krijg je van ons een ongelofelijke dikke knuffel (ook omdat het zo lang geleden is he). Doe de groetjes aan je baasjes en kom maar gauw terug op je blogje.

Gepost door: Anne | 29-07-11

Reageren op dit commentaar

Dikke knuffel terug vr mn trouwe lezersje Anne!!! Tidou!!!

Gepost door: Tidou | 29-07-11

Reageren op dit commentaar

Ah merci Tidouke, dat doet me plezier! xxx

Gepost door: Anne | 30-07-11

Reageren op dit commentaar

Liefs en knuffels voor ons droomhondje Tidou. Een hele gelukkige verjaardag hoor !!!

Gepost door: Anne | 15-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.