16-11-11

Veeeeeeeeeeeeeel te lang geleden!!!

Niet schrikken, niet schrikken!!!! Ik ben het wel degelijk, jullie geliefden, favoriete, viervoeter Tidou!!! Jaja, ik ben er nog steeds!!! Maar beetje minder aanwezig op blogjesland!!! Ja man... Ik heb nogal een hondenleven se!!! Nooit geen tijd!!! Ik moet altijd mijn baasjes maar vergezellen en die zijn nooit thuis!!! Altijd maar gaan wandelen, een dagje erop uit of op vakantie. Man, ne hond word daar ook moe van se! Daarmee dat het hier wat stillekes lag. 'k Hoop dat de bloggertjes hier af en toe toch nog is komen piepen, want 'k heb hier een heel mooi fotoke van mezelf, die ik jullie niet wil onthouden! Is van ons laatste reisje naar de Cote d'azur.

Dikke poot van mij, 'k ga nu mijn vrouwtje is buiten jagen om te gaan wandelen, want t is heel koud en dan zou mn vrouwtje "in" de chauffage durven kruipen!!!
Tot de volgende,
Tidou.
DSCN4254[1].jpg

10:17 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Oooh ! Wat fijn dat je terug bent !! Wij hebben jou en je verhaaltjes héél héél hard gemist !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 16-11-11

Reageren op dit commentaar

Wil het lukken dat ik gisteren nog van Bernertjes heb gedroomd en nu kom jij hier ineens te voorschijn. Tidouke mijn favoriete bloghondje. Ik heb je al zo gemist !!
Weet je dat ik elke dag aan jou denk, echt hoor. Ik wou dat er vele bloghondjes hier eens komen kijken en allemaal weer zin krijgen om hun blogje weer op te starten. Het was toch een toffe periode he met al die pratende hondjes !! Ik ga nu weer genieten se van je foto, zo mooie ogen en je haartjes zo schoon in de wind. Doe de groetes aan je baasjes en voor jou komt er een superknuffel aan, hou u vast he.. Ssssmmmaaakkkkk !!
Ik hoop tot gauw !!

Gepost door: Anne | 17-11-11

Reageren op dit commentaar

Hey Anne, doet mij veel plezier te horen dat er toch nog steeds een trouw bloggertje is, die desondanks de weinige postjes hier, toch nog is komt piepen!!! Mijn vrouwtje heeft beloofd dat ik terug meer op de pc mag werken, hoop dat ze haar belofte houd! Zondag mag ik alvast terug mee op wandeltoch, super eh! Kan ik weer lekker foto'kes tonen!!! Dikke poot en likje terug, Tidou.

Gepost door: Tidou | 17-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.