17-11-11

Eerste winterdag!!!

Klapperklapperklapper... Brr... Frisjes eh??? Allee, dat geklappertand komt van mijn vrouwtje eh!! Ikke niet se, amaai, ik zijn blij dat het eindelijk terug zo koud word! Gisteren was het echt tof! 't Had de nacht ervoor zo al flink gevrozen en 's morgens toen ik mijn oogskes opdendeed zag alles hier mooi wit! En ik had geluk, 't vrouwtje was een dagje thuis en yes, we zijn gaan wandelen! Vrouwtje was precies een friscovrouwtje, zo koud had ze het, maar ikke heb mij geamuseerd se!!! Toen vrouwtje mijn leibandje afdeed, duurde het niet lang dat ik begon te crossen en te rollebollen in dat witte, lekker koude gras! Ge moest mij zien, 'k was helemaal nat na de wandeling, van er zo gek in te doen! Nu is't alweer gedaan, t word weer iets zachter... Puff... Kijk al uit naar de eerste sneeuwvlokjes! Lap, 't vrouwtje kijkt al vies naar mij... Tja, zij vind dat niet zo leuk! Maar wedden dat, wanneer ik weer lekker gek kan doen in de sneeuw, ze d'r ook wel weer van geniet van mijn lekker gek doen???

Winterpootje,
Tidou.

16:12 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het mag inderdaad wat kouder worden ... dan kunnen je mensenvrienden hun nieuwe, dikke winterjassen eindelijk aantrekken.
Poot en tot blogs.
Groetjes

Gepost door: Chris | 24-11-11

Reageren op dit commentaar

Hey Tidou, ik kom je eens een knuffel geven . Je hebt precies nog niet veel kans gehad om op de pc te gaan he. Als 't vrouwtje gaan werken is, zet er dan nog eens wat foto's op he !?

Gepost door: Anne | 25-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.