08-05-13

Berichtje vanuit de hondenhemel...

Hey Bloggertjes,

Sommige onder jullie zullen het trieste nieuws wel al vernomen hebben, maar mijn vrouwtje ontdekte blijkbaar net dat er toch nog mensjes zijn die vroeger de blog volgden, zich afvragen waar ik zit met mijn verhaaltjes en fratsen zoals ik vroeger zo graag deed.
Wel... Beste mensjes... Ik ben niet meer samen bij mijn baasje en vrouwtje... Hoewel ik nog jong was, 7 jaar, heb ik ze moeten achterlaten en ben ik naar de hondenhemel gegaan. Ik ben hier nu sinds 19 december 2012. Wat er precies met mij aan de hand was, hebben mijn baasjes nooit kunnen achterhalen, ondanks vele onderzoeken die ze laten doen hebben. Ben gelukkig niet zolang ziek geweest maar in augustus 2012 begon het een beetje achteruit te gaan met mij. Wandelen intreseerde mij minder, ik ging minder eten en mijn rug ging alsmaar krommer staan. En het ging alsmaar slechter, hoewel medicatie mij wel even heeft geholpen, maar uiteindelijk kon ik gewoon niet meer op mijn poten staan en had ik heel veel pijn. Mijn baasjes hebben toen een heel moeilijke beslissing moeten nemen en mij laten inslapen. Het was het beste voor mij en mag mijn baasjes dankbaar zijn dat ze mij uit mijn lijden hebben verlost. En ik weet zeker dat ze het daar super moeilijk mee hebben gehad en dat het hen nog elke dag verdriet doet... Ze gaan mij nooit vergeten, maar ik heb ook niet! Zal voor eeuwig waken hier van boven uit!!
Ook nog is dank je wel aan alle lieve bloggertjes, die mij zo trouw gevolgd hebben!!!

Nog een laatste dikke poot en en heeeeel natte lebber,

Jullie bernervriendje Tidou

21:14 Gepost door Kristel | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lieve Tidou en baasjes

wat erg dit te vernemen, we hopen dat je heeeeeel gelukkig bent in de hondenhemel, daar over de regenboog en dat je vandaaruit voor je baasjes zal zorgen dat weet ik zeker!

Dank je voor de vele leuke avonturen, je blijft in onze gedachten hoor!

Ingrid

Gepost door: Ingrid | 11-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.